Aline – Julie – Liam – Lionel – Manon – Juliette – Oliver – Alix – Sam – Maxim
Aniss – Gilles – Max – Jenna – Alina – Rube – Nieke – Jack – Luna – Ella
Lucie – Cilou – Rhyana – Wannes

Lieve mama’s, papa’s en vosjes,

Wat ging dit (gekke) schooljaar weer snel voorbij! Het was niet altijd even leuk met al die extra regeltjes en met die gekke mondmaskers, maar we waren blij dat jullie vosjes in onze bubbel zaten!
En het was daarom zeker niet minder fijn in onze klas. Onze vosjes deden ook altijd flink mee met al die regeltjes, honderd keer die handjes ontsmetten, altijd handjes wassen, niet door heel de gang lopen, jammer genoeg niet op bezoek bij andere klasjes,… Hopelijk is het volgend schooljaar weer een beetje normaler en mogen we terug meer samenwerken met de andere klasjes en mogen we terug ouders ontvangen in de klas. Hopen jullie mee? 🙂

We willen jullie ook graag bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben. En ook onze vosjes omdat ze altijd (of toch meestal 😉 ) opgewekt naar school kwamen! Wat hebben we samen fijne avonturen beleefd!

Jammer genoeg zit ons avontuur er nu op, maar de vosjes zijn allemaal klaar voor een volgend avontuur in de eerste of tweede kleuterklas! Zoals we al hebben afgesproken, gaan we zeker nog knuffelen op de speelplaats of in de gang.

Lieve vriendjes, we wensen jullie een fijne en welverdiende vakantie!
Geniet van het mooie weer (Hopelijk komt dat er nog veel!) en veel plezier!

Juf Anneke en juf Charon

Categorieën: De Vosjes (K1c)