Afgelopen week hadden we bij de flamingo’s 2 jarigen! Op maandag vierden we de verjaardag van Lewis in onze klas. Op vrijdag was het dan weer de beurt aan Stelle VDB. Samen zingen, dansen, vuurwerk maken,… het hoort er allemaal bij.

Daarnaast werkten we nog een laatste week rond het kleurenmonster. De afgelopen dagen maakten we vooral onze gevoelsmeter af zodat we deze mee naar huis konden nemen. Geef jullie kapoen een wasspeld en ze vertellen maar al te graag hoe ze zich voelen. Blij, boos, bang, verdrietig of rustig,… het kwam allemaal aan bod!
Ook stonden deze week onze deur en de deur van de giraffen elke dag open! Zo konden we dus kiezen of we in onze eigen klas gingen spelen/werken of bij juf Hilde. Wat is het fijn om zo ook met andere vriendjes te spelen!
Hieronder kan u een kleine glimp opvangen van wat er allemaal gebeurde in onze klas. Veel kijkplezier!

Maandag starten we ons nieuw thema door een uitstap met de bus naar Tivoli!! Onze vriendjes en de juffen kijken er alvast heel erg naar uit! Daarna gaan we in onze klas aan de slag rond de verschillende bos- en/of herfstdieren.
Maar eerst genieten van een welverdiend weekend!
Vele groetjes
Juf Julie