Na enkele dagen verplichte quarantaine, waren onze vriendjes super blij om eindelijk weer in de klas te zijn. Sommigen hadden hun werkjes mee om te laten tonen aan hun vriendjes. Want vele vriendjes zaten niet stil tijdens de quarantaine. Eerder deze week verscheen er al een post met enkele foto’s van hard werkende flamingo’s.
Maxim en Stella L. toonden super trots hun werkjes aan hun vriendjes.

Op donderdag vierden we de verjaardag van Momi in de klas. Zij werd 4 jaar op maandag, maar kon pas op donderdag gevierd worden. Enkele dagen later, maar wel een super fijn feestje in onze klas!

Onze vriendjes hadden ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in onze klas. Zo maakten we vlaggetjes om onze klas te versieren voor het bezoek van Sinterklaas binnen enkele weken, werd er met de bee bot gespeeld, werden er sfeerhuisjes gemaakt, gingen we naar buiten voor een lesje outdoor-learning,… teveel om op te noemen!

Meteen werd er ook heel ijverig gebouwd in onze kring. Max vertelde over de stoomboot die hij thuis maakte en deze wou hij opnieuw maken in de klas. Vrijwel meteen kreeg hij hulp van andere vriendjes. Ze maakten niet alleen een grote stoomboot, maar ook een kleine. Zelf mochten ze een foto trekken met de Ipad zodat we van al hun mooie bouwwerken een ‘bouwboek’ kunnen maken. Een boek om in te kijken en uit te vertellen, een boek ter inspiratie, een boek om na te bouwen,… Al snel hadden we stoomboten en huizen in verschillende groottes en vormen!

Het was een korte, maar ontzettend fijne week in onze klas!

Vele groetjes en een fijn weekend!
Juf Julie