Afgelopen week gingen we met onze flamingo’s op zoek naar allemaal vormen. We legden hierbij de nadruk op de cirkel, vierhoek, rechthoek en driehoek. Overal vonden we vormen terug! Zo gingen we op zoek op de speelplaats, na het verhaal van meneertje vierkant, naar grote en kleine vormen. Ook in onze klassen vonden we verschillende vormen.
We bouwden met de logiblokken, plaatsten verschillende elementen op vormen, gingen aan de slag met krullenbol en maakten pakjes… En natuurlijk namen we ook even de tijd om in onze klas een kerstboom te zetten!
Op vrijdag hielden we een beperkte ‘beidehandjes’. Normaal doen we dit klasdoorbrekend met de giraffen. Deze editie ging gewoon door in onze eigen klas zodat we in onze eigen bubbel konden blijven. Onze handjes en vingertjes werden weer heel erg geoefend!

Categorie├źn: De Flamingo's (K2a)