Maandag vertelden onze vriendjes honderduit over wat die goede Sint hen allemaal bracht en schilderden dit ook We speelden nog verder met het nieuwe speelgoed en in de namiddag werd er ijverig gepuzzeld.
Dinsdag verkenden we de techniek frotteren en speelden we een kleurenspel met de zak van zwarte piet.

Woensdag zette juf Jolien de kerstboom in onze klas. Onze vriendjes versierden hem met zelfgemaakte kerstballen.

Donderdag maakten we met bubbelplastiek en verf cadeaupapier. We gingen ook aan de slag om voor onze vriendjes een cadeautje te maken. De eerste keuze was een armbandje met kralen maken. De tweede keuze op vrijdag was met zoutdeeg kerstboomversiering maken.
We probeerden met clics een cadeau te maken, telden duploblokken, speelden met mageneten en verkenden het inpakpapier en de doosjes.

Categorie├źn: De Kikkertjes (K1b)