Tijdens het project van Broederlijk delen maakten we kennis met Isis, een meisje uit Colombia. Zij woont midden in de natuur, maar maakt zich grote zorgen over de toekomst van die natuur. Er zit goud in de grond. Ze is bang dat door de komst van de mijnbouw de natuur, maar ook de mensen erg zullen lijden door alle gevolgen van deze mijnbouw. Isis gaat naar de duurzaamheidsschool om veel te leren over de natuur.

Ook wij  leerden in de klas wat duurzaamheid is en willen ons steentje bijdragen. . We maakten tijdens ons uitstapje naar het park, een mooie mandala met natuurlijk materiaal. En ja, we kregen ook bezig van enkele levende wezentjes die een kijkje kwamen nemen.

We konden het niet laten om onze damborden mee te nemen naar het park en enkele partijtjes in openlucht te spelen.

Categorieën: L3