We zijn 2022 slecht begonnen. Bij het begin van het tweede trimester bleken een leerling en de klasjuf positief te zijn. Zij gingen direct in quarantaine. Meester Dirk nam gelukkig de klas over.

Naarmate de week vorderde, kwam het ene na het andere bericht van leerlingen die ook in quarantaine moesten. Daarom werd er vanaf 17 januari beslist om online lessen te starten. De besmetting was ons echter voor want dezelfde dag werd de klas volledig gesloten. Ook meester Dirk ging in quarantaine.

Gedurende de ganse week ontmoetten we elkaar tijdens zoom momenten. We volgden Frans, wiskunde en taal. Ze kregen daarnaast ook een gans takenpakket om zelfstandig aan het werk te gaan. Vrijdag sloten we af met een leuke bingo, in het Frans natuurlijk.

Het was fijn te merken dat alle leerlingen steeds aanwezig waren. Langs deze weg wil ik dan ook alle ouders bedanken die er voor zorgden dat hun kind de mogelijkheid kreeg om de online-lessen bij te wonen. Zonder jullie hulp was dit zeker niet gelukt. Bedankt!

Categorie├źn: L5

1 reactie

Ann · 25 januari 2022 op 20:44

Wij vonden het ook heel fijn om te zien hoe goed dat allemaal liep en hoe fijn iedereen mee werkte!
Rayaan vond het alvast heel leuk om een keertje op deze manier te werken!

Groetjes, Ann & Rayaan

Reacties zijn gesloten.