Afgelopen week sloten we samen met onze flamingo’s het thema ruimte af. We gingen aan de slag met linking cubes, we bouwden een raket me verschillende geometrische vormen, gingen aan de slag met de bee bot en iPads,… teveel om op te noemen.
Op donderdag namen onze vriendjes hun fiets mee naar school. Nadat ze samen met juf Jolien gefietst hadden, gingen we ook nog een keer samen met de giraffen buiten fietsen. We oefenden op het stappen naast onze fiets, op tijd te remmen en we probeerde zelfs een high-five te geven of te wuiven naar de juf.
Vrijdag sloten we de week dan af met een heus Carnavalsfeest!! Meer foto’s van Carnaval kan u terugvinden onder de algemene foto’s van Carnaval. Neem ook zeker eens een kijkje bij de foto’s van de giraffen. Onze vriendjes gaan ook in de giraffenklas op ontdekken en leren daar ook vanalles bij.

Voor meer foto’s kan je terecht onder het klasnieuws ‘Carnaval in de Wingerd’.