Na een deugddoende week vakantie, hadden onze vriendjes er maandag weer ontzettend veel zin in! Deze week stond het samen spelen en ontdekken centraal. Er werd ook extra tijd vrij gemaakt om samen te spelen én er werd hard gewerkt. Daardoor deze week wat minder foto’s.
Op maandag vierden we feest in de klas want onze juf was jarig! Er werd getrakteerd met hot-dogs, en dat konden onze vriendjes wel smaken! We werkten aan het cadeau voor vaderdag… Maar sssssht dat blijft nog een beetje geheim!
We waren ook ontzettend blij dat het goed weer was! We genoten er dan ook dubbel en dik van en gingen zelfs dinsdag namiddag in de speeltuin spelen!
Op vrijdag sloten we de week feestend af met de verjaardag van Lucie DM! Samen zingen, dansen en lekkere cakejes eten! Als kers op de taart besloten we zelfs om ’s middags te picknicken in het zonnetje in ons gangetje!