Afgelopen week gingen we weer op ontdekking in onze klas. Op maandag en dinsdag konden onze vriendjes experimenteren met de orbeez aan de zwarte tafel. Ook wouden enkele vriendjes graag een kalender maken om mee naar huis te nemen. We knipten, legden de dagen in de juiste volgorde en kleefden deze op om nadien nog mooi te versieren.
Op dinsdag toverden we onze papa’s om tot echte superhelden. Zo kregen onze papa’s een echt heldenmasker, sommigen een cape, anderen dan weer een helm,… Ze zien er prachtig uit als echte superheld!
Op donderdag speelden we een bingospel met de foto’s van de papa’s. 1 vriendje dat kaartjes trekt en vervolgens beschrijft welke papa er op staat. De andere vriendjes gingen op zoek op hun kaart. Wat een leuk spelletje?
Vrijdag werd de bee bot boven gehaald en brachten onze vriendjes de bee bot naar de juiste papa.
Hieronder kan u genieten van enkele sfeerfoto’s van afgelopen week.