We mochten afgelopen week feestend starten met de verjaardag van Vince VH. Hij werd in het weekend 5 jaar en dat moest ook in de klas gevierd worden! Omdat het zo’n mooi weer was, konden we buiten picknicken! Dubbel feest dus!
Jenna was op reis geweest en had enkele schatten bij, waaronder zeesterren en mooie schelpen. Heel trots liet ze deze aan haar klasgenootjes zien. Ook Lewis wou graag zijn ‘marble mania’ laten zien aan alle vriendjes.
Daarnaast gingen we afgelopen week ook verder met het thema ‘Superhelden’. Zo maakten we onze eigen heldencape. Op de voorkant maakten ze bij juf Hilde de eerste letter van hun naam, in onze klas konden ze de achterkant versieren. Eerst stukjes crêpe-papier scheuren, de T-shirt versieren en tot slot water ‘sprayen’.
Door het mooie weer kon er niet alleen in het gangetje achter onze klas gespeeld worden, ook de zandbak werd naar buiten gereden en daar kon ook in gespeeld worden.
Ook mochten we afgelopen donderdag sinds lang terug naar de bib! We trokken onze cape aan en gingen als echte boekenhelden naar de bib.
Op vrijdag sloten we de week af met een ‘superheldenhanden-dag’. Allemaal activiteiten die onze vingers en handen super sterk maken!