Joepie! We hebben die vervelende ziektebeestjes eindelijk verjaagd! Al onze vriendjes zijn terug genezen na de vakantie. Sinds lange tijd is ons klasje weer voltallig. We vertellen over de vakantie en spelen samen in de verschillende hoekjes. Het is een blij weerzien.
Dinsdag maakten we een knikkerbaan en juf Tifny kwam een spelletje met ons spelen. De meisjes gingen in de knutselhoek aan de slag met de stiften en restjes knutselmateriaal en frutselden er op los.

Dinsdagnamiddag werd er in onze klas een boef gevangen. De politie werd gebeld en al snel werd er ook een ramptoerist (of was het een journalist?) gespot!

Woensdag was het eindelijk zover! Na twee jaar mochten we eindelijk terug opendeurtje houden. Onze vriendjes genoten en de juffen ook!

Donderdag bracht Nolan Rupsje Nooitgenoeg mee. We hielpen de rups om alle fruitjes te verzamelen. Ella had een memory van Frozen bij.
Juf Kim kwam langs in ons gangetje en bracht stappenplannetjes mee om mooie dingen te bouwen met de duplo.

Vrijdag was het de beurt aan de jarige Rube om zijn spel uit te leggen aan ons. Hij bracht de kleine boomgaard mee. Alina had een dierenmemory mee. Memory spelen kunnen onze vriendjes goed.

We verkenden de smartgames en het oplossen van de opdrachten lukte ook al voor een aantal vriendjes.

Vrijdagnamiddag werd er ijverig gepuzzeld.

Nog enkele leuke sfeerfoto’s

Categorieën: De Kikkertjes (K1b)