Afgelopen week hebben we onze mama’s centraal gezet. Omdat mama zo goed voor ons zorgt, probeerden we ook het zorgzame aan bod te laten komen in de klas. Zo konden onze vriendjes bij elkaar nagels lakken met ECHTE nagellak!, maakten we onze mama’s mooi door ze te versieren, luisterden we naar de favoriete liedjes van onze mama’s,…
Op woensdag mochten we dan alle mama’s verwelkomen in onze klas. (zie volgende blog).
Donderdag vierden we feest in onze klas want Emeli werd 5 jaar! Zij mocht plaatsnemen op de verjaardagstroon en genoot van de liedjes die voor haar gezongen werden. De lekkere cake die zij bij had ging vlotjes naar binnen.
Tot slot hadden we afgelopen week ook wat aandacht voor Maria. Meimaand is namelijk ook de Mariamaand. Op vrijdag gingen we daarom ook op wandeling op zoek naar Maria. En ja hoor, we vonden een klein kapelletje op een huis én een grote kapel. Helaas was deze laatste gesloten.

Kijk ook zeker eens bij de giraffen wat daar deze week te beleven viel in de klas!


2 reacties

Evelyne · 6 mei 2022 op 18:23

Nagellak was by far een schot in de roos hier :)!!!
En bedankt voor mamadag – zo leuk om samen eens te mogen spelen!

    Juf Julie (K1a, K2a) · 6 mei 2022 op 23:25

    Wat fijn te horen! ^^ Bedankt voor de leuke reactie!

Reacties zijn gesloten.