Op maandag startte we de week meteen met iets “nieuw”. We gingen namelijk naar buiten om daar onze ochtendkring te doen. Daar namen we ook uitgebreid de tijd om te vertellen en te luisteren naar elkaar. Want onze vriendjes hadden de juf heel wat te vertellen na een weekje Erasmus! Onze buitenkring was zo gezellig, dat we dit voortaan zo veel mogelijk gaan proberen te doen!
In onze klas werd het nieuw krullenbol thema ‘Robots’ opgestart. Aan de lichttafel konden onze vriendjes met verschillende geometrische figuren zelf een robot tekenen en versieren, we wandelden en bewogen als robots, we bouwden robots met blokken én zelfs met takken in het park,…
Op woensdag was het groot feest in de klas bij juf Tifny want Sam was jarig! Hij werd 5 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden!
Onze wekelijkse wandeling ging deze keer in de voormiddag door aangezien ze voor de namiddag veel regen hadden voorspeld. Deze keer wandelden we naar het park. Daar werden onze vriendjes vrij gelaten onder de afspraak ‘ik zie jou en jij ziet mij’. Kindjes die niet goed wisten wat doen, werden gemotiveerd om een robot te maken met takken. Meteen ontstond er een heuse zoektocht naar takken en werd er hard gebouwd!
Vergeten jullie ook zeker niet om je kapoen elke donderdag na te kijken op teken?
Op vrijdag was het dan schoolfeest! Een hele dag feest!! Foto’s van het schoolfeest kan u weldra op onze site terugvinden.