Afgelopen week begonnen we met een nieuw thema in onze klas, namelijk ‘Het grote telboek van Indi’. Samen met Indi gaan we de komende weken op stap zodat we net zoals Indi 10 veren kunnen verdienen voor onze hoofdtooi. Hierbij gaan we uiteraard veel tellen!
Afgelopen week maakten onze vriendjes allemaal een hoofdtooi door patronen te leggen. Ondertussen verdienden ze ook al 3 veren! Hoe en waarom? Dat moet je maar eens aan je kapoen vragen šŸ™‚
Op dinsdag was het blote voetendag! Onze schoenen gingen uit en we deden allemaal leuke activiteiten met onze voeten en handen. Wat was dat leuk!!
Uiteraard gingen we net zoals elke week ook donderdag namiddag op wandeling. We gingen naar het park. Daar moesten onze vriendjes 3 stokjes zoeken (dunner dan onze vingers, maar wel langer dan onze vingers), steentjes (kleiner dan hun duim, maar groter dan de nagel van hun duim) en pluimen.
Het was een ontzettend fijne week in onze klas! Onze vriendjes zijn alvast benieuwd naar de verdere avonturen van Indi!