Week 2 van ‘het grote telboek van Indi’ was weer ontzettend leuk! Zo luisterden we bijna elke dag naar het verhaal van Indi en kwamen we te weten hoe Indi aan de vierde, vijfde en zesde pluim kwam! Ook onze vriendjes verdienden pluimen.
Op dinsdag telden we erop los. Onze vriendjes telden het aantal pluimen, zochten daar het juiste aantal bolletjes bij en nadien ook het juiste cijfer.
Op woensdag maakten we bij juf Tifny indianenkettingen en versierden we een grote totem op de tafel.
Donderdag was het sportdag! We mochten 2 uur gaan ravotten in de sportschuur. Wat vonden onze kleuters dit leuk!
Op vrijdag maakten we verschillende soorten totempalen. Zo konden onze vriendjes er zelf kleine knutselen aan de knutsel-frutseltafel. Daarnaast versierden en schilderden we ook grote dieren die we nadien op kartonnen dozen zullen kleven. Helaas waren onze versierde dieren nog niet helemaal droog zodat we onze totempaal nog niet konden afwerken.

Hopelijk kunnen we dit weekend onze zonnebril veel gebruiken en is het mooi weer!