De afgelopen week gingen onze vriendjes verder op ontdekking. Niet alleen in onze klas, maar ook in de giraffenklas. Vanaf maandag staan onze beide deuren namelijk elke dag open zodat onze vriendjes kunnen kiezen of ze in hun eigen klas of de andere klas spelen.
Ook gingen we donderdag voor de allereerste keer op wandeling. Juf Hilde zorgde voor een kleurenbingo waarbij onze vriendjes onderweg naar bepaalde kleuren moesten zoeken. We wandelden tot aan de Hubo en keerde langs de nieuwe wijk terug. Meer foto’s van de wandeling kan je terugvinden bij de giraffen.
Ook juf Kim, juf Véronique en juf Marlies kwamen afgelopen week voor het eerst langs in onze klas. Zij speelden leuke spelletjes, maakten zoutdeeg, vertelden een verhaal, schilderden,… te veel om op te noemen.
In september worden er ook heel wat vriendjes gevierd. Amber en Marilou mochten al plaatsnemen op de verjaardagstroon. Tijl was ziek en wordt volgende week gevierd samen met William, Liv en Nouh.
Hieronder kunnen jullie de sfeerbeelden vinden van de afgelopen week.

Fijn weekend!