Afgelopen week werkten we in onze klas rond het thema ‘Fiets’ van krullenbol. We trokken verschillende keren naar buiten om aan de slag te gaan met de verschillende bewegingen, maar ook in onze klas kwamen de bewegingen meerdere keren aan bod. Volgende week sluiten we het thema af door zelf de wielen van de fiets te tekenen!
Op dinsdag gingen we op wandel naar…. de BIB! We mochten voor de eerste keer boekjes gaan kiezen! Samen met onze vriendjes gingen we eerst langs de voorkant van de Bib kijken, om erna op zoek te gaan naar de ‘geheime’ deur van de BIB die speciaal voor ons wordt geopend. Misschien kan jullie kapoen onderweg naar school wel eens de weg wijzen naar deze deur?
We mochten opnieuw enkele vriendjes op de verjaardagsstoel plaatsen. Zo vierden we op maandag de verjaardag van William, op dinsdag Tijl, woensdag was het de beurt aan Nouh en op vrijdag vierden we ten slotte de verjaardag van Liv. Een heuse feestweek!
Op donderdag mochten de vriendjes met hun fiets of step naar school komen. Op de speelplaats en in de hoge weg konden ze zich helemaal uitleven op onze STRAP-parcours. Neem ook zeker een kijkje naar het bericht van de Strapdag van de hele kleuterschool. Ook daar kan u foto’s terugvinden van uw strappende zoon/dochter.
Hieronder kunnen jullie de sfeerbeelden van afgelopen week terugvinden.