Afgelopen week beleefden onze vriendjes opnieuw veel plezier in de flamingoklas. Zo konden ze aan de witte kast experimenteren met gekleurde rijst en pompons. Later deze week werden de pompons vervangen door magnetische schijfjes en magnetische stokken. Plezier verzekerd! Uiteraard belandde de rijst regelmatig ook naast de kast. Maar ook dan zijn er steeds vriendjes die willen helpen bij het opkuisen van de rijst.
Op maandag was het eindelijk aan Ona om haar verjaardag te vieren in de klas. Zij was reeds begin augustus 4 jaar geworden. Zij trakteerde ons met super lekkere wafels!
Doorheen de week kwamen onze vriendjes ook regelmatig werken bij de verschillende juffen. Zo konden zij een beter beeld krijgen van wat onze vriendjes al allemaal kunnen. Zo werd er een kindje getekend, moesten ze vertellen bij een grote prent, de mannetjes op de juiste plaats plaatsen,…
Op vrijdag namiddag stonden onze vriendjes paraat om te supporteren voor de derde kleuterklas en de leerlingen van de lagere school die mee deden aan de Wingerdrun. Sommigen maakten zelfs een vlagje om ze aan te moedigen.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.