Maandagochtend vertrokken we met onze fluohesjes en laarsjes aan richting het park van Reet. Wat gingen we daar zo vroeg op de dag doen? We gingen op zoek naar eendjes. We kwamen heel veel tegen op onze exploratietocht en ja, hoor, helemaal op het einde van onze tocht mochten we ook een glimp opvangen van het koppeltje wilde eenden. Kijken jullie maar mee!

We keken naar filmpjes over eendjes op de i-pads, gingen eendjes vissen en sorteren.

Dinsdag mochten we samen met de vriendjes van de kikkerklas naar de workshop Muzestapjes. Spelenderwijs maakten we zelf muziek. Dat deden we met de instrumenten van de muziekjuf, maar ook met onze handen en voeten en ons stemmetje. Het uurtje was om voor we er erg in hadden.

Verder gingen we nog aan de slag om eendjes te schilderen, kleven, tellen, enz.

Op woensdag speelde juf Charon poppenkast over kikker en eend. Het muziekje van kikker en eend kwam ook even langs in ons klasje. Wat waren onze eendjes dan stil!

Natuurlijk werd er ook nog veel gespeeld, niet alleen in ons klasje, maar ook in het kikkerklasje.