Op maandag had onze grote vos honger! We gingen dus op zoek naar wat een vos allemaal eet. Weten jullie het? Vraag het maar eens aan onze vriendjes…
Een vos eet graag verschillende dingen. Zo vangt hij wel eens kippen of een vis, maar hij eet ook graag wormen en slakken en zelfs besjes.
Ook kwamen we te weten dat een vos niet in zo maar een holletje woont, maar in een burcht…
Donderdag was onze vos verdrietig. Hij was onderweg naar de klas ergens in gelopen en hing vol witte draden!! Al snel kwamen onze vriendjes erachter dat het een spinnenweb was! We vertelden aan vos dat hij niet bang hoeft te zijn van spinnen en zorgden er zelfs voor dat vos een groot spinnenweb boven zijn holletje/burcht kreeg in de gang.
Op vrijdag sloten we de week af met een ontzettend fijne uitstap naar het park van Boom! Nogmaals dank aan alle ouders die ons konden brengen en halen! Dankzij jullie massale reactie was het mogelijk om met de hele kleuterschool naar het park te gaan.
Juf Véronique trok ontzettend veel foto’s van deze uitstap. Weldra zullen deze ook op onze website verschijnen.

Onze vriendjes beleefden heel veel plezier in onze klas en in het park. We sloten onze week rustig af met het maken van tekeningen, sommigen gingen buiten fietsen, anderen boekjes lezen,… want sommige vriendjes waren er erg moe van geworden.
Hopelijk zijn tegen maandag al onze vriendjes weer helemaal uitgerust voor weer een nieuwe week met kleine en grote vos!

Samen met de hele kleuterschool leerden we een dansje aan voor ons project. Hieronder kan je het filmpje met dansje terugvinden.