Weer of geen weer, het werd tijd dat we Kleine en Grote Vos eens gingen bezoeken in het bos. Hop, de bus in en naar Boom park. Daar kregen onze kleuters verschillende opdrachten die ze moesten uitvoeren door samen te werken: Materialen uit bos zoeken op kleur – Luisteren naar de verschillende geluiden van het bos (stiltekring) – Yoga boom (Zo groot als een boom, armen zijn takken, vingers zijn blaadjes,…) – Parcours  – Nest maken met takken (driehoek en vullen met blaadjes) – Zoveel mogelijk takken verzamelen – Eikels verzamelen en in vierkant gooien – Door een web kruipen. Door de buitenlucht kregen onze kinderen al vlug honger dus werden ze getrakteerd door de juf met wafels. Het was een zalige dag en dat zag je duidelijk aan die blozende wangen en lachende gezichten.

Categorie├źn: De Dolfijntjes (K3a)